42ste editie

FEESTWEEK ‘S-GRAVENDEEL VAN MAANDAG 14 T/M ZONDAG 20 AUGUSTUS 2023

Alle nieuwsberichten

15 augustus 2022

Een week vakantie opofferen, om te werken!?

Kent u dat verhaal van die vrijwilligers die ruim een week vakantie nemen, om te gaan werken?
Dit is echt uniek, wat we hier weten te bewerkstelligen met louter vrijwilligers. En dan te weten dat dit maar een klein gedeelte van alle vrijwilligers is.
Het totaal ligt rond de 130. Waarom we dit doen? Voor het dorp, voor jullie! Wat wij van jullie verwachten? Genieten.. meer niet. Als wij jullie zien genieten is onze week geslaagd.

5 augustus 2022

Geen feestavond op zaterdag, wel extra lang zomerterras

Helaas moeten we mededelen dat de feestavond op zaterdag 20 augustus geen doorgang kan vinden. De huidige personeelstekorten hebben geresulteerd in een te summiere bezetting bij de politie. Om deze reden geeft de gemeente ons geen toestemming en zijn wij helaas genoodzaakt deze avond last-minute te annuleren.
Maar niet getreurd, het gezelligste terras van de regio, het De Geus Koerier Zomerterras, zal vanaf 13:00 tot 20:00 uur plaatsvinden en is het bezoeken meer dan waard. We vullen deze zaterdag het terrein aan met extra foodtrucks en zitgelegenheden, de leukste (live-)optredens en voor de jongsten onder ons fantastische kinderactiviteiten. Daarnaast zal Hoeksche Waard on Wheels de Havenstraat van pracht & praal voorzien met mooie en bijzondere bolides. Wees welkom!
31 juli 2022

Persbericht

Voor het voorprogramma van ”Klassiek in de Kerk” bundelen de ‘s-Gravendeelse zangeressen Eefje Mesker en Theresia Kranendonk hun krachten. Op de piano begeleid door Jan van Drunen geven zij voorafgaand aan het programma van de Orchest Vereeniging Dordrecht een eigen invulling aan het thema klassiek, ofwel ”Klassiekers in de Kerk.” Gedurende het eerste half uur van de avond wordt u door middel van mooie ballads mee teruggevoerd naar de tijden van Doris Day en Frank Sinatra.

19 juli 2022

Informatie kermis

Op dit moment krijgen we veel vragen over de kermis. Om daar een goed antwoord op te geven, nemen we jullie graag mee in het proces van de afgelopen tijd. De afgelopen jaren zagen we als organisatie dat het steeds moeilijker was om een vergunning te krijgen voor de Feestweek. De gemeente heeft altijd meegedacht om de vergunning toch weer rond te krijgen, ook al was het steeds lastiger om ons aan de wettelijke voorwaarden te laten voldoen. Leuk of niet, de realiteit is dat de overheid steeds meer risico’s ziet en de oplossing op het bordje van de aanvrager (de Feestweek) legt. Zo was de afsluiting van de rotonde een punt van zorg en heeft de gemeente samen met ons gekeken naar de mogelijke locaties. De Feestweek heeft op voorzet van de gemeente ingestemd om te verhuizen naar het terrein van de kermis. De gemeente heeft de kermis diverse alternatieve opties geboden, maar zij hebben echter besloten om daar geen gebruik van te maken. Natuurlijk vinden wij het jammer dat de kermis dit jaar niet gelijktijdig met de Feestweek zal plaatsvinden.

14 juli 2022

FEESTAVONDEN, SCHUIVEN EEN DAG OP

Het evenemententerrein zal dit jaar een dag later openen dan voorgaande jaren, op woensdag. Op zaterdag zal ’s middags het Zomerterras met muzikaal vertier worden opgetuigd. ’s Avonds sluiten we de Feestweek feestelijk af tijdens de feestavond.

6 mei 2022

Barry Fest is terug!

Als er iemand aan de weg aan het timmeren is is het Barry Fest! Wat een energie en wat een feest! Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat hij in 2022 onze Feestweek weer aan zijn tourschema heeft mogen toevoegen. Klik op onderstaande video om alvast in de stemming te komen.

1 mei 2022

Wij zoeken sponsoren!

De wereld is verandert en je kan de krant niet openslaan zonder geconfronteerd te worden met de stijgende prijzen en het personeelstekort. Wij gaan er natuurlijk voor zorgen dat jullie hier als bezoeker weinig tot niets van merken. Hiervoor zijn wij, net als afgelopen jaren, afhankelijk van onze geweldige vrijwilligers en sponsoren.
Draag je ‘s-Gravendeel en de Feestweek ook een warm hart toe, en wil je bijdrage aan de continuïteit? Word dan sponsor van de Feestweek, of meld je aan als vrijwilliger. Stuur een e-mail naar info@feestweek.info voor de mogelijkheden.

29 april 2022

Nieuwe organisatie jaarmarkt

In 2022 mag de traditionele jaarmarkt natuurlijk niet ontbreken. Helaas is onze oude partner Star Promotions niet langer actief, maar we zijn verheugd te melden dat Marbo Promotions (bekend met ‘s-Gravendeel), de organisatie van de markt op zich neemt. Ga naar www.marbo.nl voor het huren van een kraam.

21 maart 2022

We mogen weer!

Wat hebben wij een zin om met jullie na deze vervelende tijd het glas te heffen en elkaar na al die tijd weer te ontmoeten. We zijn als organisatie achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. Hoe de Feestweek er in 2022 uit gaat zien is nog niet in beton gegoten, maar blok week 33 (15 augustus t/m 20 augustus) alvast in je agenda!