41ste editie

Feestweek ‘s-gravendeel van 24 t/m 29 augustus 2020

Alle nieuwsberichten

24 augustus 2019

Vengaboys in de Feesttent!

40 Jaar Feestweek! Onze verjaardag, en jij bent uitgenodigd! Woensdag 28 augustus zal in het teken staan van het robijnen huwelijk van ‘s-Gravendeel en haar Feestweek. Dat gaan we vieren met niemand minder dan de Vengaboys en DJ Barry Fest.

8 maart 2019

Voorbereidingen 40e Feestweek

Het is pas maart, maar in ‘s-Gravendeel wordt er achter de schermen al een tijdje hard gewerkt aan de editie van 2019. Over 5 maanden staat namelijk de 40e editie van de Feestweek voor de deur. Dat belooft een groot feest te worden. Blok de data alvast in je agenda, want dit jaar wil je absoluut niet missen.

19 augustus 2018

Nieuw: Watershow

Op vrijdagavond 24 augustus zal De Nacht van ‘s-Gravendeel, mede dankzij een aantal
waanzinnige sponsoren, een spetterende afsluiting krijgen door middel van een heuse Watershow. Licht, geluid, vuur en water zijn de ingrediënten voor deze spectaculaire show om 23.15u.

9 augustus 2018

Feestweekkrant is uit!

Tadaaa! De Feestweekkrant is uit en wat ziet hij er wat ons betreft weer schitterend uit. In de krant vind je alle activiteiten die plaatsvinden in de week. Alle informatie uit de krant is tevens te vinden hier op onze website.

Digitale krant: klik hier

8 augustus 2018

Nieuw: Klassiek op de Kreek

De Kreek zal op zaterdagavond 25 augustus het decor zijn voor “Klassiek op de Kreek”. “Orchest Vereeniging Dordrecht” sluit, onder de bezielende leiding van dirigent Dick Verhoef, deze avond vanaf 20:30 uur af met een zeer gevarieerd muzikaal programma. De Kreek is deze avond het epicentrum voor de liefhebbers van Klassiek!

29 juli 2018

Nieuw: PubQuiz

Zijn jij en je vrienden/familie een top team? Van wie is dit logo? Hoe heet de artiest van dit nummer? Wat is de grootste stad van Noord-Brabant? Muziekrondes, fotorondes en nog veel meer! Stel dus een team samen van maximaal 5 personen en kom naar de Pubquiz!

Oefenen kan alvast hier!

4 juli 2018

Nieuwe website

Wat zijn wij blij om jullie te mogen mededelen dat de nieuwe website online is! Wat een waanzinnige vooruitgang. Op zowel desktop, tablet als telefoon is de site overzichtelijk en informatief. Wij hopen dan ook dat jullie de website met regelmaat zullen bezoeken, want de laatste nieuwtjes vind je vanaf heden hier op www.feestweek.info

27 mei 2018

Programma online

Ondanks dat het elk jaar weer een hoop gepuzzel is, mogen we jullie het heuglijke nieuws mededelen dat het programma rond is. De gebruikelijke, door jullie graag geziene, activiteiten zijn weer van de partij, maar speciale aandacht dit jaar voor de zaterdag programmering. Verder biedt de Feesttent dit jaar plaats voor wel hele speciale artiesten.

26 mei 2018

Beste coverband van Nederland

Ze werden uitgeroepen tot de beste coverband van Nederland. Een combinatie van classics en actuele hits passeren op een gewaagde manier de revue. De Daredevils zijn waanzinnig goed en hoe tof is het dat naast grote namen als Paaspop, Indian Summer Festival en de Zwarte Cross, Feestweek ‘s-Gravendeel op hun tourschema staat!