41ste editie

Feestweek ‘s-Gravendeel van 15 t/m 20 augustus 2022

Alle nieuwsberichten

6 mei 2022

Barry Fest is terug!

Als er iemand aan de weg aan het timmeren is is het Barry Fest! Wat een energie en wat een feest! Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat hij in 2022 onze Feestweek weer aan zijn tourschema heeft mogen toevoegen. Klik op onderstaande video om alvast in de stemming te komen.

1 mei 2022

Wij zoeken sponsoren!

De wereld is verandert en je kan de krant niet openslaan zonder geconfronteerd te worden met de stijgende prijzen en het personeelstekort. Wij gaan er natuurlijk voor zorgen dat jullie hier als bezoeker weinig tot niets van merken. Hiervoor zijn wij, net als afgelopen jaren, afhankelijk van onze geweldige vrijwilligers en sponsoren.
Draag je ‘s-Gravendeel en de Feestweek ook een warm hart toe, en wil je bijdrage aan de continuïteit? Word dan sponsor van de Feestweek, of meld je aan als vrijwilliger. Stuur een e-mail naar info@feestweek.info voor de mogelijkheden.

29 april 2022

Nieuwe organisatie jaarmarkt

In 2022 mag de traditionele jaarmarkt natuurlijk niet ontbreken. Helaas is onze oude partner Star Promotions niet langer actief, maar we zijn verheugd te melden dat Marbo Promotions (bekend met ‘s-Gravendeel), de organisatie van de markt op zich neemt. Ga naar www.marbo.nl voor het huren van een kraam.

21 maart 2022

We mogen weer!

Wat hebben wij een zin om met jullie na deze vervelende tijd het glas te heffen en elkaar na al die tijd weer te ontmoeten. We zijn als organisatie achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. Hoe de Feestweek er in 2022 uit gaat zien is nog niet in beton gegoten, maar blok week 33 (15 augustus t/m 20 augustus) alvast in je agenda!