Dinsdag 21 augustus

20:00/00:30

Snollebollekes, Raymon Hermans & Feest DJ Rene

Links links links links en rechts rechts rechts rechts. Wie kent het nummer niet? Dat Snollebollekes aan de weg aan het timmeren is is een understatement. Twee jaar geleden gingen wij in de Feesttent al van links naar rechts, maar sindsdien is de carrière van Snollebollekes in een sneltrein vaart gekomen. Het kon dan ook niet uitblijven dat deze oer-Brabander de ‘s-Gravendeelse Feestweek zou betreden. Met nummers als ”Vrouwkes”, ”De vloer is lava”, ”Links Rechts”, ”Snollebolleke”, ”Springen Nondedju”, ”Feest waarvan ik morgen niks meer weet” en ”Op en neer” kan het niet anders dan dat de Feesttent op dinsdagavond 21 augustus op zijn kop komt te staan.

En dan zijn we er nog niet, wat te denken van de 24-jarige Raymon Hermans. Deze rasartiest is een grote naam in de Nederlandstalige scene en met nummers als ”M’n favoriet”, ”Hypnose” en ”Gevallen” accentueert hij fantastisch met Snollebollekes.

Bovenstaand duo wordt gecompleteerd door onze eigen FeestDJ Rene, in zijn totaliteit een voorbode voor een geweldige avond. Tot dan!

 

Locatie:

Feesttent

Datum:

Dinsdag 21 augustus

Tijd:

20:00/00:30

Gratis entree