Zaterdag 20 augustus

13:00/20:00

De Geus Koerier Zomerterras

Welkom op het gezelligste terras van de regio!

 

Fantastische muziek

Het Zomerterras verwelkomt Footprint Unplugged en akoestisch duo Bart & Alex. Laat het regelen van de muziek maar aan ons over!

Foodtrucks en drinks

Kom lunchen, dineren, borrelen of allemaal! Deze dag maakt het terras extra ruimte vrij voor meer variatie in je eten. Dus neem plaats op het terras en verwen jezelf met een heerlijk koud drankje en een goede maaltijd. Wij doen de afwas!

Mooie auto’s

Ook dit jaar is Hoeksche Waard On Wheels van de partij. Verschillende mooie en stoere bolides parkeren langs het Feestterrein. Strak in de lak en mooi opgepoetst.

Jumbo kinderactiviteiten i.s.m. CreaFun4You en Kwekerij van Alphen

Zijn de (klein)kideren het stilzitten zat? Dan kunnen ze zich melden bij CreaFun4You om lekker te kutselen of lekker op het springkussen te springen.

Bubamara’s schmink

Na het volgen van een basisworkshop schminken is het schminkvirus bij Esther toegeslagen en volgde ze workshops van nationale en internationale schminkers. Als je bij Esther van de kruk afstapt waan je je even heel iemand of iets anders en zie je er fantastisch uit!

André de ballonvouwer

Al meer dan vijftien jaar heeft André ervaring in het luchtig entertainment als ballonkunstenaar, op verschillende locaties en evenementen in binnen- en buitenland. In rap tempo maakt hij ballonfiguren voor iedereen die dat wil. Hij laat iedereen verbaasd staan over wat je allemaal met ballonnen kan maken! André zal zaterdagmiddag prachtige creaties maken met zijn show – vol humor.

Locatie:

Feestterrein

Datum:

Zaterdag 20 augustus

Tijd:

13:00/20:00

Let op: Je wordt niet thuisgebracht! 😉