Dinsdag 21 augustus

19:00/21:15

Korenslag

Al vele jaren wordt door het Bestuur van de Stichting Festiviteiten in ’s-Gravendeel  een feestweek georganiseerd voor jong en oud. Ze worden hierin bijgestaan door sponsoren en geweldige vrijwilligers. De Algemene Seniorenbond  ’s-Gravendeel (voorheen ANBO) is zeer tevreden dat ook aan de ouderen wordt gedacht.  In 2013 besloot ons bestuur  voor de Korenslag  op de rotonde  als sponsor op te treden. Bij prachtig weer was het genieten voor veel ouderen en een mooie reclame voor onze club. Het volgende jaar  kon  het niet doorgaan vanwege regen. In 2015 was de weersverwachting opnieuw niet best, maar gelukkig hadden we nu de afspraak gemaakt bij slecht weer naar het Dienstencentrum aan ‘t Weegje te verhuizen. We konden terugzien op een zeer geslaagde avond. Bij de evaluatie werd besloten dat we in volgende jaren dit evenement bij welk weer dan ook in ’t Weegje zullen houden. In 2018 verwachten we op dinsdag  21augustus weer veel van onze leden, maar natuurlijk zijn ook niet leden van Harte Welkom. Deze avond zullen vanaf  19.00 uur voor ons optreden: Shantykoor Hoekschewaard / De Eilanders / en Polderzangers den Driesprong.

ASG zal als sponsor optreden, we zullen wel een verloting houden met mooie prijzen om de kosten betaalbaar te houden. Koffie/Thee en een drankje kunnen worden gekocht. We hopen op een gezellige avond.

De vrijwilligers van de Zonnebloem bieden hulp en begeleiding aan jong en oud met een lichamelijke beperking. Wanneer u niet zelfstandig de georganiseerde activiteiten in de feestweek kunt bezoeken, dan mag u een beroep op ons doen. U kunt dan bellen Suzanne Elenbaas, 06-14594518.

 

Locatie:

Dienstencentrum ’t Weegje

Datum:

Dinsdag 21 augustus

Tijd:

19:00/21:15