Woensdag 28 augustus

07:00/10:00

AH Jack Mahu – Dorpsontbijt i.s.m. Bakkerij Aardoom

Woensdagochtend is het Dokter van der Bijlplein het toneel voor ontmoeting en gezelligheid tijdens het Dorpsontbijt. Het ontbijtbuffet start met de overheerlijke broden van Bakkerij Aardoom. Aardoom schotelt ons jaarlijks de lekkerste broden voor, aangevuld met overige delicieuze deegwaren. De bakkerij, die op een steenworp afstand van het Dokter van der Bijlplein gehuisvest is, verzorgt dit jaar voor het 12e jaar de basis voor een fenomenaal ontbijt en daar zijn wij stiekem hartstikke trots op.

Met dank aan Albert Heijn Jack Mahu kunt u uw ontbijt nog luxer maken. Het doet ons goed dat de franchisenemer van deze supermarkt zich wil verbinden aan misschien wel het leukste en gezelligste evenement tijdens de Feestweek. Uiteraard is er koffe, thee, het lekkerste beleg, gebakken eitjes, spek en een vari√ęteit aan fruit .

Voor de liefhebber liggen ook de meest actuele kranten binnen handbereik. Bord en bestek mag u zelf meenemen, maar er is ook ontbijtservies te verkrijgen. Het dorpsontbijt is geheel gratis, wel bieden wij de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven ten behoeve van het behoud van de Feestweek. Ook bij slecht weer gaat het dorpsontbijt door, er zal dan in de feesttent gegeten worden! Tot woensdag!

Locatie:

Dr. v/d Bijlplein

Datum:

Woensdag 28 augustus

Tijd:

07:00/10:00